(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 20. do 26. apríla / Peter Mišík
@ Horoskopy     Apr 20 2020 - 12:08 GMT


Slnko je v Býkovi a je v kvadráte so Saturnom vo Vodnárovi, s Jupiterom a Plutom v Kozorožcovi a v konjunkcii s Uránom v Býkovi. Merkúr je v Baranovi a je v sextile s Venušou v Blížencoch a Marsom vo Vodnárovi. Neptún je v Rybách a Mars je v trigone s Venušou. Konštelácia prináša revolučné myšlienky. Mesiac je v nove vo štvrtok.



Pondelok: Mesiac o 9.00 hod. vstupuje do znamenia Barana a je v sextile s Jupiterom, Saturnom a Plutom. Vládca Barana je Mars s Plutom a nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na smelosť a odvahu začať s novými a nevyskúšanými aktivitami.



Utorok: Mesiac je v Baranovi a je v konjunkcii s Merkúrom a v sextile s Marsom a Venušou. Pri starostlivosti o zdravie sa zameriame na obličaj, čelo a trávenie. Často chodievame do prírody a medzi zvieratá.



Streda: Mesiac je o 21.36 hod. v znamení Býka a je v konjunkcii so Slnkom a Merkúrom a v kvadráte s Jupiterom, Plutom a Saturnom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na krásu v architektúre a v umeleckých dielach.



Štvrtok: Mesiac je v nove o 4.25 hod. a je v konjunkcii so Slnkom a Uránom a v kvadráte so Saturnom, Jupiterom a Plutom. V zdravotnej sfére je ovplyvnená chuť, čuch, štítna žľaza, krk a krčná chrbtica a nosohltan.



Piatok: Mesiac je v Býkovi a je v sextile s Neptúnom a v kvadráte s Marsom a v trigone s Plutom a Jupiterom. Dávame si pozor na úrazy a najviac sa darí v podnikaní s nehnuteľnosťami, pozemkami a nábytkom a aj starožitným.



Sobota: Mesiac je o 9.20 hod. v znamení Blížencov a je v trigone s Plutom ,Jupiterom a Saturnom. Vládca Blížencov je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na rozum komunikáciu a prácu s peniazmi.



Nedeľa: Mesiac je v Blížencoch a je v konjunkcii s Venušou, v trigone s Marsom a v kvadráte s Neptúnom. Ohľadne zdravia sa zameriavame na ramená a ruky priedušky, pľúca a nervový systém. Správne dýchanie sa naučíme v joge.



 



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309



 





 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/