(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 1. do 7. júna / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jun 01 2020 - 13:15 GMT


Slnko je v Blížencoch aj s Venušou a sú v konjunkcii a s nimi je v kvadráte Mars v Rybách a Neptún tiež v Rybách. Merkúr je v Rakovi, Urán je v Býkovi, Pluto s Jupiterom sú v konjunkcii v Kozorožcovi a Saturn je vo Vodnárovi. Konštelácia podporuje spájanie ľudí a komunikáciu. Mesiac je v splne v piatok.



Pondelok: Mesiac je vo Váhach a je v trigone so Slnkom, Venušou a Saturnom. V zdravotnej sfére sú ohrozené obličky a spodná časť chrbtice. Dbáme na pravidelný pitný režim. Ale všetkého si doprajeme len s mierou.



Utorok: Mesiac je o 18.06 hod. v znamení Škorpióna a je v trigone s Merkúrom, v kvadráte s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na fyzickú silu a zvedavosť.



Streda: Mesiac je v Škorpiónovi a je v trigone s Merkúrom a Marsom a v opozícii s Uránom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na pohlavné orgány, močový mechúr a prechladenie pánvovej oblasti.



Štvrtok: Mesiac je o 19.17 hod. v znamení Strelca a je v trigone s Neptúnom a Marsom a v sextile s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Vládca Strelca je Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom znamení a vplývajúci na šľachetnosť, cestovanie a vzdelávanie.



Piatok: Mesiac je v splne o 21.12 hod. a je v Strelcovi v opozícii so Slnkom a Venušou. Chránime si stehná a bedrové kåby. V splne nič nové nezačíname lebo prevládajú emócie a logika je na ústupe. Doporučuje sa postiť vo všetkom.



Sobota: Mesiac je o 21.44 hod. v znamení Kozorožca a je v opozícii so Slnkom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pevnosť, tvrdohlavosť, pracovitosť a chladnokrvnosť.



Nedeľa: Mesiac je v Strelcovi v opozícii s Merkúrom a v trigone s Uránom. V zdravotnej sfére sú najviac ohrozené kosti a pokožka. Dávame si pozor na zlomeniny a spálenie pokožky pri slnečnom svite alebo ohni.



Kontakt : 055/ 62 517 10

0904 544 309




 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/