(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 22. do 28. júna / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jun 22 2020 - 20:10 GMT


Slnko je v Rakovi a je v kvadráte s Marsom, ktorý vstupuje v nedeľu do Barana. Merkúr je v Rakovi, Venuša je v Blížencoch a je v trigone so Saturnom vo Vodnárovi. Neptún v Rybách je v konjunkcii s Marsom a Urán je v Býkovi, Pluto a Jupiter sú v Kozorožcovi. Konštelácia ohrozuje športovcov a vytvára nehody. Mesiac je v prvej štvrti v nedeľu.



Pondelok: Mesiac je v Rakovi a je v konjunkcii s Merkúrom a v trigone s Neptúnom. V zdravotnej sfére je najviac ohrozený žalúdok a metabolizmus a zvýšená precitlivelosť. Vyhýbame sa stresu, na jedlo si doprajeme viac času.



Utorok: Mesiac je v Levovi o 14.33 hod. a je v trigone s Marsom a Neptúnom a v opozícii s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na riadenie, slávu úspech a organizovanie.



Streda: Mesiac je v Levovi a je v kvadráte s Uránom. V zdravotnej sfére si najviac dávame pozor na srdcovocievny systém. Cvičíme jogu a iné spomalené aktivity. Vyvarujeme sa náhlej zmeny, záťaže a ťažkej fyzickej činnosti.



Štvrtok: Mesiac je v Panne o 19.05 hod. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotný majetok , služby, obchodovanie a ošetrovanie. Podporuje precíznosť, cieľavedomosť a karierizmus.



Piatok: Mesiac je v Panne a je v sextile s Merkúrom a Slnkom, v kvadráte s Venušou a v trigone s Marsom. V zdravotnej oblasti je najviac ohrozená slinivka brušná, žlčník a hrubé i tenké črevo. Neprejedáme sa a jeme pomaly.



Sobota: Mesiac je v znamení Váh o 22.16 hod. a je v opozícii s Marsom a Neptúnom a v trigone s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotné umenie napr. kultúru.



Nedeľa: Mars vstupuje do Barana o 4.00 hod. Mesiac je v prvej štvrti o 10.15 hod. a je vo Váhach a je v kvadráte so Slnkom, v trigone s Venušou, Plutom, Jupiterom a Saturnom a v opozícii s Uránom. Chránime si obličky pitím dostatočného množstva vody.





kontakt : 055/ 62 517 10

0904 544 309


 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/