(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 14. do 20. septembra / Peter Mišík
@ Horoskopy     Sep 07 2020 - 09:25 GMT


Slnko je v znamení Panny a je v trigone s Jupiterom, Plutom a Saturnom v Kozorožcovi a v opozícii s Neptúnom v Rybách. Mars je v Baranovi v kvadráte s Plutom a Saturnom. Neptún je v sextile s Jupiterom a Venuša v Levovi je v kvadráte s Uránom v Býkovi. Merkúr vo Váhach je v kvadráte s Jupiterom a v sextile s Venušou. Konštelácia hrozí nehodami, tvrdohlavosťou a fanatizmom. Mesiac je v nove vo štvrtok.



Pondelok: Mesiac je v Levovi a je v konjunkcii s Venušou a v kvadráte s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na srdce a krvný obeh. Opatrne športujeme nenáročným ale vytrvalým pohybom. Vyhýbame sa adrenalínu.



Utorok: Mesiac je o 20.37 hod. v znamení Panny a je v trigone s Marsom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na rozum, vzdelanie a oblasť služieb. Konštelácia praje športu.



Streda: Mesiac je v Panne a je v trigone so Slnkom a Jupiterom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na pankreas, žlčník a hrubé a tenké črevo. Jeme striedmo a vynecháme mastné a ťažké jedlá. Odpočívame viac.



Štvrtok: Mesiac je v nove o 13.00 hod. a o 20.56 hod. vstupuje do znamenia Váh. Vládca Váh je Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle a vplývajúca na nehmotné umenie a krásu. Spev, poézia, kultúrna oblasť.



Piatok: Mesiac je v konjunkcii so Slnkom a po zdravotnej oblasti si dávame pozor na obličky, driekovú časť chrbtice a dbáme na dostatočný príjem kvalitnej čistej vody. Robíme také športy, kde sa namáhajú nohy.



Sobota: Mesiac je o 20.33 hod. v znamení Škorpióna a je v konjunkcii s Merkúrom, v kvadráte s Jupiterom, Plutom a Saturnom a v opozícii s Marsom. Vládca Škorpión je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na zvedavosť.



Nedeľa: Mesiac je v Škorpiónovi a je v opozícii s Uránom a v kvadráte s Venušou. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na pohlavné a vylučovacie orgány. Ohrozený môže byť aj močový mechúr a vyhýbame sa prechladeniu.





 



Kontakt:055/ 62 517 10



0904 544 309







 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/