(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 23. do 29. novembra/ Peter Mišík
@ Horoskopy     Nov 30 2020 - 20:25 GMT


Slnko je v znamení Strelca a je v sextile s Jupiterom, Saturnom a Plutom v spoločnej konjunkcii v Kozorožcovi. Merkúr v Škorpiónovi je v trigone s Neptúnom v Rybách. Venuša v Škorpiónovi je v kvadráte s Jupiterom, Plutom a Saturnom a v opozícii s Uránom v Býkovi. Mars je v Baranovi. Konštelácia vytvára presýtenosť z najnovších technológii. Mesiac dorastá.



Pondelok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom a v trigone s Merkúrom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy, prsty na nohách a priehlavkové kostičky. Obúvame si pohodlné topánky a večer cvičíme naboso. Doprajeme si striedavú teplú a studenú kúpeľ na chodidlá.



Utorok: Mesiac je o 16.05 hod. v znamení Barana a je v sextile s Jupiterom, Plutom a Saturnom a v trigone so Slnkom. Vládca Barana je Mars s Plutom a nachádzajú sa v ohnivom živle a vplývajú na prírodu a naturalizmus a ekológiu.



Streda: Mesiac je v Baranovi a je v konjunkcii s Marsom a v trigone so Slnkom. Pri sebaovládaní môžete očakávať veľký úspech. Pozor na podráždenosť, netrpezlivosť, nehody a konflikty s dlhotrvajúcimi následkami.



Štvrtok: Mesiac je v znamení Barana a je v konjunkcii s Marsom a v kvadráte s Jupiterom, Plutom a Saturnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na hlavu, čelo, obličaj, zvýšenú tvrdohlavosť a trávenie.



Piatok: Mesiac je o 4.43 hod. v znamení Býka a je v konjunkcii s Uránom a v opozícii s Venušou. Vládca Býka je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle a vplývajúca na Všetko čo je pekné, krásne a dá sa ohmatať.



Sobota: Mesiac je v Býkovi a je v sextile s Neptúnom, v trigone s Jupiterom, Saturnom a Plutom a v opozícii s Merkúrom a Venušou. V zdravotnej sfére sú najviac ohrozené dýchacie cesty nos, nosohltan a krčné mandle, štítna žľaza a krčná chrbtica.



Nedeľa: Mesiac je o 17.16 hod. v znamení Blížencov a je v trigone s Jupiterom, Plutom a Saturnom a v opozícii so Slnkom a Merkúrom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na komunikáciu.



Kontakt:055/ 62 517 10



0904 544 309









 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/