(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 10. do 16. mája / Peter Mišík
@ Horoskopy     May 03 2021 - 10:32 GMT

 


Slnko je v znamení Býka a je v konjunkcii s Uránom v Býkovi a je v trigone so Saturnom vo Vodnárovi a v trigone s Plutom v Kozorožcovi a v sextile s Neptunom v Rybách. Mars je v Rakovi v sextile s Uránom, Venuša v Blížencoch je v kvadráte s Jupiterom, ktorý v piatok vstupuje do Rýb a v trigone s Plutom a Merkúr je v Blížencoch v trigone so Saturnom. Konštelácia nahráva uvolňovaniu a zlepšuje zdravie.  Mesiac je v nove v utorok.


 


Pondelok: Mesiac je o 1.45 hod. v znamení Býka a je v kvadráte s Plutom a v konjunkcii s Uránom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotné umenie, krásu, pohodlný život  a tvrdohlavosť.


 


Utorok: Mesiac je v nove o 20.59 hod. a je v konjunkcii so Slnkom a Uránom, v kvadráte so Saturnom, v sextile s Neptúnom a Marsom a v trigone s Plutom. V oblasti zdravia si dávame pozor na krčnú chrbticu , hlasivky a nosohltan.


 


Streda: Mesiac je o 14.43 hod. v znamení Blížencov a je v trigone s Plutom, v konjunkcii so Slnkom a Venušou a v kvadráte s Jupiterom a v sextile s Neptúnom. Vládca Blížencov je Merkur nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a podporujúci zmeny a nestálosť.


 


Štvrtok: Mesiac je v Blížencoch a je v konjunkcii s Venušou a Merkúrom a v kvadráte s Jupiterom a v trigone so Saturnom. Nastal čas pre lásku, umenie a skrášľovanie. V zdravotnej sfére si dávame pozor na ramená a pľúca.


 


Piatok: Jupiter vstupuje do Rýb o 1.00 hod. a Mesiac je v Blížencoch v konjunkcii s Merkurom, v trigone so Saturnom a v kvadráte s Neptúnom. Aj keď budete mať pravdu, nehádajte sa lebo hrozia konflikty a nedorozumenia s nadriadenými.


 


Sobota: Mesiac je o 3.30 hod. v znamení Raka a je v trigone s Jupiterom. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na rodinnú oblasť, obchodovanie a schopnosť sa vcítiť do myslenia a pocitov iných osôb.


 


Nedeľa: Mesiac je v Rakovi a je v konjunkcii s Marsom, v trigone s Neptúnom a v sextile s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus a preto sa nikdy neprejedáme a primerane cvičíme.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


 


 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/