(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 28.09. 2021
@ Aktuálne -> Polícia     Sep 28 2021 - 16:33 GMT

Dopravná nehoda v okrese Rožňava si vyžiadala jeden ľudský život.


Polícia  dôrazne vyzýva k zvýšenej opatrnosti na cestách ! U vodiča vozidla zn. Scania požitie alkoholu zistené nebolo, u nebohého vodiča bude táto skutočnosť zisťovaná pri pitve. Pri dopravnej nehode vznikla škoda predbežne vyčíslená na 54.000 eur.     



Polícia miesto udalosti dôkladne zadokumentovala. Počas dokumentovania príslušníci PZ riadili cestnú premávku a od Tornale odkláňali dopravu cez obec Gemerská Panica. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Rožňave v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.



Presná príčina dopravnej nehody, miera zavinenia jej účastníkov a bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy, ktorý bol na mieste udalosti. 



Zvýšte opatrnosť na cestách, sledujte situáciu okolo seba, jazdite bezpečne a zodpovedne !


 


#CONT#


 


Polícia apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali zodpovedne a chránili si to najcennejšie, svoj život a zdravie. Aby dodržiavali dopravné predpisy, plne sa venovali vedeniu vozidla, zbytočne neriskovali a sledovali situáciu 


 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/