(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 4. do 10. októbra / Peter Mišík
@ Horoskopy     Oct 04 2021 - 14:17 GMT

Slnko je vo Váhach a je v konjunkcii s Marsom tiež vo Váhach a je v trigone so Saturnom vo Vodnárovi. Merkúr vo Váhach je v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi a v trigone s Jupiterom vo Vodnárovi. Venuša vstupuje vo štvrtok do Strelca a je v Kvadráte s Jupiterom a v opozícii s Neptúnom v Rybách. Urán je v Býkovi. Konštelácia pomáha riešiť problémy seniorom. Mesiac je v nove v stredu.


 


Pondelok: Mesiac je v Panne a je v trigone s Plutom a Uránom a v opozícii s Neptúnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na hrubé a tenké črevo a žlčník. Vyhýbame sa mastným a ťažkým jedlám. Občas postíme.


 


 Utorok: Mesiac je vo Váhach o 14.41 hod. a je v konjunkcii so Slnkom, v trigone s Plutom a Saturnom a v sextile s Venušou. Vládca Váh je Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle a vplývajúca na kultúrnu sféru.


 


Streda: Mesiac je v nove o 13.05 hod. a je v konjunkcii so Slnkom, Marsom a Merkúrom a v trigone s Jupiterom a Saturnom a v kvadráte s Plutom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na obličky a dodržujeme pitný režim.


 


Štvrtok: Venuša vstupuje do Strelca o 13.00 hod. a Mesiac je v Škorpiónovi o 16.22 hod a je v trigone s Jupiterom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle, kde sa prejavuje vnímavosťou, vášnivosťou, zmyselnosťou a žiarlivosťou.


 


Piatok: Mesiac je v Škorpiónovi a je v trigone s Neptúnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na pohlavné orgány a močový mechúr. Vyhýbame sa vírivkám, bazénom a vodoliečebným procedúram. Hrozí nákaza a prechladnutie.


 


Sobota: Mesiac je o 17.24 hod. v znamení Strelca a je v konjunkcii s Venušou a v trigone s Neptúnom. Vládca Strelca je Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplývajúci na cestovanie, dobrodružstvá, vzdelávanie a poučovanie.


 


Nedeľa: Mesiac je v sextile so Slnkom, Marsom a Merkúrom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Vyhýbame sa skokom a pravidelnou chôdzou a cvičením si zlepšujeme zdravotný stav.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/