(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Tžťdenný horoskop od 1. do 7. novembra /Peter Mišík
@ Horoskopy     Nov 02 2021 - 10:59 GMT

Slnko je v Škorpiónovi a je v konjunkcii s Marsom tiež v Škorpiónovi, v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi a v opozícii s Uránom v Býkovi. Merkúr vstupuje Škorpióna v sobotu a je v sextile s Venušou, ktorá vstupuje v piatok do Kozorožca a je v trigone s Jupiterom vo Vodnárovi a v kvadráte s Plutom. Neptún je v Rybách a Saturn vo Vodnárovi. Konštelácia podporuje techniku a zručnosť. Mesiac je v nove vo štvrtok.


 


Pondelok: Mesiac je v Panne a je v kvadráte s Venušou a v trigone s Plutom a v opozícii s Neptúnom. Konštelácia vytvára závislosť na pôžitkoch, nákupoch, hmotných radovánkach a zábavách. Umiernenosť pomáha.


 


Utorok: Mesiac je o 0.11 hod. v znamení Váh a je v trigone so Saturnom. Vládca Znamenia Váh je Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle, čo znamená prispôsobivosť v umení, kultúrnu oblasť, moderátorstvo a herectvo.


 


Streda: Mesiac je vo Váhach a je v konjunkcii s Merkúrom a Marsom a v kvadráte s Plutom a v trigone s Jupiterom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na ľadviny a dodržiavame pitný režim. Pozor na unáhlenosť a netrpezlivosť.


 


Štvrtok: Mesiac je o 22.15 hod. v nove a je v konjunkcii so Slnkom, Marsom a v kvadráte s Plutom a Saturnom a v trigone s Neptúnom a v opozícii s Uránom. Mesiac o 1.53 hod. vstupuje do znamenia Škorpióna kde je vládca Mars.


 


Piatok: Venuša vstupuje od Kozorožca o 12.00 hod. Mesiac je v Škorpiónovi a je v kvadráte s Jupiterom, v trigone s Neptúnom a v sextile s Plutom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na pohlavné orgány a močový mechúr.


 


Sobota:: Merkúr vstupuje do Škorpióna o 0,00 hod. Mesiac je v Škorpiónovi a je v sextile so Saturnom. Mesiac vstupuje o 1.53 hod. do znamenia Strelca a tam je vládca Jupiter, nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplýva na vzdelanie a cestovanie.


 


Nedeľa:: Mesiac je v Strelcovi a je v konjunkcii s Venušou a v sextile s Jupiterom a Merkurom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Preto nerobíme náročné túry a neskáčeme na švihadle.


 


Kontakt:055/ 62 517 10

0904 544 309


 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/