(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 8. do 14. novembra/Peter Mišík
@ Horoskopy     Nov 08 2021 - 09:19 GMT

Slnko je v Škorpiónovi a je v opozícii s Uránom v Býkovi a v kvadráte s Jupiterom vo Vodnárovi a v trigone s Neptúnom v Rybách. Merkúr a Mars sú v konjunkcii v Škorpiónovi a s nimi je Urán v opozícii, Saturn vo Vodnárovi v kvadráte a Venuša v Kozorožcovi v sextile. Pluto je v Kozorožcovi.


 


Pondelok: Mesiac je o 2.03 hod. v Kozorožcovi a je v konjunkcii s Venušou a v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na tvrdohlavosť, hmotárstvo a pracovitosť.


 


Utorok: Mesiac je v Kozorožcovi a je v konjunkcii s Plutom, v trigone s Uránom a v sextile so Slnkom a Neptúnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na chrbticu, kosti a pokožku. Vyhýbame sa nadmernej fyzickej záťaži.


 


Streda: Mesiac je o 4.03 hod. v znamení Vodnára a ej v konjunkcii so Saturnom a v kvadráte s Uránom, Merkúrom a Marsom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na širokú verejnosť.


 


Štvrtok: Mesiac je o 13.46 hod. v prvej štvrti a je v kvadráte so Slnkom a Uránom a v konjunkcii s Jupiterom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na nohy, lýtka, holeň, členom, pätu a kàčové žily. Vyhýbame sa dlhému státiu a chôdze.


 


Piatok Mesiac je o 8.54 hod. v Rybách a je v trigone s Marsom a Merkúrom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle, čo prináša mimoriadnu citlivosť, vnímavosť silné podvedomie a sny.


 


Sobota: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom a v trigone so Slnkom a v sextile s Uránom. V zdravotnej oblasti sú najviac ohrozené chodidlá, prsty na nohách, priehlavkové kostičky a lymfatické žľazy.


 


Nedeľa: Mesiac je o 16.48 hod. v znamení Barana a je v konjunkcii s Neptúnom, v trigone so Slnkom a v sextile s Plutom. Vládca Barana je Pluto s Marsom a nachádzajú sa v ohnivom živle a vplývajú na ekológiu, prírodu a zvieratá.


 


Kontakt:055/ 62 517 10

0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/