(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 13. do 19. decembra / Peter Mišík
@ Horoskopy     Dec 13 2021 - 10:21 GMT

Slnko je v Strelcovi a je v konjunkcii s Merkúrom, ktorý v pondelok vstupuje do Kozorožca a je v kvadráte s Neptúnom v Rybách. Mars vstupuje do Strelca v  pondelok. Merkúr je v sextile s Jupiterom vo Vodnárovi. Venuša v Kozorožcovi je v konjunkcii s Plutom v Kozorožcovi a Saturn vo Vodnárovi je v kvadráte s Uránom v Býkovi. Konštelácia pomáha obchodníkom a podnikateľom. Mesiac je v splne v nedeľu.


 


Pondelok: Merkúr vstupuje do Kozorožca o 19.00 hod. a Mars vstupuje do Strelca o 11.00 hod. Mesiac je v Baranovi a je v trigone so Slnkom. Konštelácia je veľmi priaznivá pre obchodovanie a záujmovú činnosť. Môžete riskovať.


 


Utorok:Mesiac je o 9.10. hod v znamení Býka a je v kvadráte s Jupiterom, v trigone so Slnkom a Merkúrom. Vládca Býka je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle a vplýva na hmotné statky, budovy, pozemky a umenie.


 


Streda:Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii s Uránom a v kvadráte so Saturnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na prechladnutie dýchacích ciest, nosohltanu, krčnej chrbtice, ohrozené sú ramená, zátylok a štítna žľaza.


 


Štvrtok:Mesiac je o 21.43 hod. v znamení Blížencov a je v sextile s Neptunom, v kvadráte s Jupiterom, v trigone s Venušou a Plutom a v opozícii s Marsom. Vládca Blížencov je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na komunikáciu.


 


Piatok:Mesiac je v Blížencoch a je v trigone so Saturnom a v opozícii s Uránom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na zápal pľúc, priedušky ramená a ruky. Oslabený je aj nervový systém. Cvičíme dýchanie podľa jogy.


 


Sobota:Mesiac je v Blížencoch a je v opozícii so Slnkom, v kvadráte s Neptúnom a v trigone s Jupiterom a Saturnom. Dávame si pozor na svoju pýchu a namyslenosť. Pri skromnosti sa nám bude vo všetkom dariť.


 


Nedeľa: Mesiac je v splne o 5.36 hod. a je v opozícii so Slnkom a v trigone s Jupiterom. Mesiac vstupuje do Raka o 10.42 hod. a tam je vládca Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na citlivosť, a rodinnú súdržnosť.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/