(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Horoskop od 20. do 26. decembra / Peter Mišík
@ Horoskopy     Dec 21 2021 - 11:41 GMT

Slnko vstupuje do Kozorožca v utorok a je v sextile s Jupiterom vo Vodnárovi. Merkúr v Kozorožcovi je v trigone s Uránom v Býkovi. Venuša v Kozorožcovi je v konjunkcii s Plutom v Kozorožcovi. Mars v Strelcovi je v kvadráte s Jupiterom a Saturn vo Vodnárovi  je v kvadráte s Uránom. Neptún je v Rybách. Konštelácia praje najnovším technológiám. Mesiac  ubúda.


 


Pondelok: Mesiac je v Rakovi a je v trigone s Neptúnom a v opozícii s Merkúrom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na žalúdok, dvanástorník, hrudník a trávenie. Metabolizmus je oslabený preto jeme pomaly a dôkladne. 


 


Utorok: Mesiac je o 22.54 hod. v znamení Leva a je v opozícii s Venušou a Plutom v trigone s Neptúnom a Marsom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na vodcovské kvality, organizovanie a riadenie.


 


Streda: Mesiac je v Levovi v trigone s Marsom, v kvadráte s Uránom a v opozícii so Saturnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na krvný obeh, srdce, tepny a krvný tlak. Ak máme vysoký tlak, viacej relaxujeme.


 


Štvrtok: Mesiac je v Levovi a je v opozícii s Jupiterom a Saturnom. Konštelácia vás mierne brzdí v rozlete preto sa viac zamerajte na duchovnú činnosť a plánovanie budúcnosti. Vyhnite sa sporom a neinvestujte.


 


Piatok: Mesiac je v Panne o 9.24 hod. a je v opozícii s Jupiterom, v trigone so Slnkom a Uránom a v kvadráte s Marsom. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na oblasť hmotných služieb.


 


Sobota: Mesiac je v Panne a je v trigone s Merkúrom a Uránom a v opozícii s Neptúnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na pankreas, žlčník, hrubé tenké a slepé črevo a trávenie. Potravu v ústach dôkladne rozžujeme a potom prehltneme.


 


Nedeľa: Mesiac je o 17.24 hod. v znamení Váh a je v opozícii s Neptúnom a v trigone s Plutom, Venušou a Merkúrom. Vládca Váh je Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle a vplývajúca na prispôsobivosť, taktnosť a jemnosť.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


 


Horoskop od 27. decembra do 2. januára 2022 / Peter Mišík


 


Slnko je v Kozorožcovi a je v trigone s Uránom v Býkovi. Merkúr  je v konjunkcii s Venušou a Plutom všetky planéty sú v Kozorožcovi a s nimi je v sextile Neptún v Rybách. Mars je v Strelcovi v sextile so Saturnom vo Vodnárovi a Saturn je v kvadráte s Uránom a Jupiter vstupuje do Rýb v stredu. Konštelácia praje náhlym a bleskovým aktivitám. Mesiac je v poslednej štvrti v pondelok.


 


Pondelok: Mesiac je vo Váhach a je v trigone so Saturnom, v kvadráte so Slnkom a v sextile s Marsom. V oblasti zdravia si dávame pozor na obličky a driekovú časť chrbtice. Nezanedbávame pitný režim a primerane cvičíme.


 


Utorok: Mesiac je o 22.16 hod. v znamení Škorpióna a je v trigone s Jupiterom a v kvadráte s Plutom, Venušou a Merkúrom. Vládca Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na energiu a zvedavosť.


 


Streda: Jupiter vstupuje do Rýb o 5.00 hod. a Mesiac je v Škorpiónovi v sextile so Slnkom, V kvadráte so Saturnom, v trigone s Jupiterom a v opozícii s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na prechladenie močových ciest a pohlavné orgány.


 


Štvrtok: Mesiac je o 0.08 hod. v znamení Strelca a je v trigone s Neptúnom a v sextile s Plutom, Venušiu a Merkúrom. Vládca Strelca je Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplývajúci na cestovanie, cudzinu a vyučovanie.


 


Piatok: Mesiac je v Strelcovi a je v konjunkcii s Marsom a v sextile so Saturnom. V oblasti zdravia si dávame pozor na stehná, boky, bedrové kåby a krížovú kosť. Cvičenie jógy alebo pilates je liečivý balzam pre telo a dušu.


 


Sobota: Mesiac je v Kozorožcovi o 0.02 hod. a je v kvadráte s Neptúnom. Konštelácia vám dáva možnosť vkročiť do nového roku tou správnou nohou a s optimistickou mysľou. Zaprajte všetkým bytostiam na svete šťastie a zdravie.


 


Neďela: Mesiac je v Kozorožcovi a je v konjunkcii so Slnkom a v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn nachádzajúci s v zemitom živle a vplývajúci a tvrdohlavosť, pracovitosť, chladnokrvnosť a karierizmus.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/