(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 10. do 16. januára 2022 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jan 10 2022 - 18:22 GMT


Slnko je v Kozorožcovi spolu s Venušou tiež v Kozorožcovi a s nimi je v trigone Urán v Býkovi. Merkúr a Saturn sú v konjunkcii vo Vodnárovi a s nimi je Urán v kvadráte. Mars v Strelcovi je v kvadráte s Neptúnom v Rybách a aj Jupiter je v Rybách. Konštelácia vytvára tlak na najnovšie technológie. Mesiac pribúda.

Pondelok: Mesiac je o 13.47 hod. v znamení Býka a je v kvadráte so Slnkom a Plutom, v trigone s Marsom a v sextile s Jupiterom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotnú krásu a umenie.
 

Utorok: Mesiac je v Býkovi v kvadráte si Saturnom a Merkúrom a v trigone s Venušou. V zdravotnej sfére si dávame pozor na hrdlo, krk štítnu žľazu a nosohltan. Vo vonkajších priestoroch nosíme šál a dýchame len nosom.
 

Streda: Mesiac je v Býkovi a je v trigone so Slnkom, Merkúrom a Plutom a v sextile s Neptúnom. Harmonická konštelácia dáva úspech na pracovisku, pri obchodovaní, umeleckej tvorbe a podporuje vzostup kariéry.
 

Štvrtok: Mesiac je o 4.08 hod. v znamení Blížencov a je v trigone so Slnkom a Plutom a v kvadráte s Jupiterom. Vládca Blížencov je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a podporuje nestálosť a sťahovanie.
 

Piatok: Mesiac je v Blížencoch a je v trigone s Merkúrom a Saturnom, v opozícii s Marsom a v kvadráte s Neptúnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na hrudník, pľúca, priedušky, ramená, ruky a nervy.
 

Sobota: Mesiac je o 17.11 hod. v znamení Raka a je v trigone s Jupiterom a v opozícii s Marsom. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplývajúci na rodinu, súdržnosť s príbuznými a citlivosť.
 

Nedeľa: Mesiac je v Rakovi a je v trigone s Jupiterom, v sextile s Uránom a v opozícii s Venušou. V zdravotnej oblasti si chránime žalúdok pred prejedaním. Harmonická konštelácia podporuje spoločenské aktivity.

Kontakt:055/ 62 517 10
0904 544 309

 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/