(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 28. februára do 6. marca/ Peter Mišík 
@ Horoskopy     Feb 22 2022 - 11:11 GMT

Slnko a Jupiter sú v Rybách v konjunkcii a s nimi je v sextile Urán v Býkovi. V Kozorožcovi je Pluto a vo Vodnárovi sú od nedele  v konjunkcii Venuša s Marsom. Vo Vodnárovi sú v konjunkcii  Merkur a Saturn a s nimi je Uran v kvadráte. Neptún je v Rybách. Konštelácia podporuje slobodu a voľnosť.  Mesiac je v nove v stredu.
 

Pondelok: Mesiac je vo Vodnárovi a je v konjunkcii s Merkúrom a Saturnom a v kvadráte s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na nohy, päty, kotníky a vyhýbame sa dlhému státiu a namáhavým peším túram.
 

Utorok: Mesiac je o 21.54 hod. v znamení Rýb a je v konjunkcii s Merkúrom a Saturnom a v kvadráte s Uránom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a vplýva na obetavosť, citlivosť, vnímavosť  a duchovnosť.
 

Streda: Mesiac je v nove o 18.35 hod. a je v znamení Rýb v konjunkcii so Slnkom a v sextile s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na prsty na nohách, chodidlá a priehlavkové kostičky. Topánky musia byť pohodlné.
 

Štvrtok: Mesiac je V Rybách v konjunkcii s Neptúnom a Jupiterom a v sextile s Venušou, Plutom a Marsom. Konštelácia podporuje meditácie, sugescie, technické a strojové záležitosti a náročnejší šport.
 

Piatok: Mesiac je o 1.53 hod. v znamení Barana a tam je vládca Pluto s Marsom, nachádzajú sa v ohnivom živle a vplývajú na nadšenie pre všetko nové prírodné aj nevyskúšané, so schopnosťou tvrdohlavo sa presadiť v ťažkých podmienkach.
 

Sobota: Mesiac je v Baranovi a je v sextile s Merkúrom a Saturnom a v zdravotnej oblasti si dávame pozor na hlavu, čelo, obličaj a mozog. Pobyt v prírode je najlepší balzam na podráždené nervy a fyzickú kondíciu.
 

Nedeľa: Venuša s Marsom vstupujú do Vodnára o 7.00 hod. Mesiac je v znamení Býka o 9.00 hod. Vládca Býka je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle a vplýva na hmotnú krásu, majetok, pozemky budovy a bohatstvo.
Kontakt:055/ 62 517 10
0904 544 309
 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/