(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 25. apríla do 1. mája/ Peter Mišík
@ Horoskopy     Apr 26 2022 - 10:16 GMT

Slnko je v Býkovi a je v sextile s Marsom v Rybách, v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi a v konjunkcii s Uránom v Býkovi. Merkúr vstupuje do Blížencov v sobotu a je v sextile s Venušou, Jupiterom a Neptúnom v Rybách a v kvadráte so Saturnom vo Vodnárovi. Konštelácia praje nehnuteľnostiam. Mesiac je v nove v sobotu.

Pondelok: Mesiac je o 12.14 hod. v znamení Rýb a je v konjunkcii s Marsom a Saturnom a v sextile so Slnkom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na jemnosť, tichosť, snivosť a fantáziu. 

Utorok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Marsom a Venušou a v sextile s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na chodidlá, prsty na nohách a vyberáme pohodlné topánky aby sme nemali otlaky.

Streda: Mesiac je o 18.10 hod. v znamení Barana a je v konjunkcii s Jupiterom, Venušou a Neptúnom a v sextile s Merkúrom a Plutom. Vládca Barana je Pluto nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplývajúci na tvrdohlavosť a novátorstvo.

Štvrtok: Mesiac je v Baranovi a po zdravotnej stránke je najviac ohrozený obličaj, hlava, mozog a žalúdok. Dbajte na správnu životosprávu, občasný pôst, pravidelný pohyb v prírode a lásku ku všetkým živým tvorom.

Piatok: Mesiac je v Baranovi a je v sextile so Saturnom a v kvadráte s Plutom. Konštelácia otvára nové možnosti v seba ovládaní, pomocou rôznych cvičení a meditácií. Darí sa aj v technických zložkách a športe.

Sobota: Merkúr vstupuje do Blížencov o 0.00 hod. Mesiac je o 22.28 hod. v nove a o 2.19 hod. v znamení Býka. Mesiac je v konjunkcii so Slnkom a Uránom a v sextile s Marsom. Vládca znamenia Býka je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle a vplývajúca na viditeľné umenie.

Nedeľa: Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii so Slnkom a Uránom a v sextile s Marsom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na hrdlo, krčné stavce, štítnu žľazu, hlasivky a nosohltan. Nepijeme studené nápoje.
 Kontakt:055/ 62 517 10
0904 544 309
 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/