(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Majstrovstvá Európy v malom futbale mužov
@ Aktuálne -> Polícia     Jun 03 2022 - 14:34 GMT

 Nielen športovci, ale aj polícia je pripravená. V sobotu začínajú v Košiciach Majstrovstvá Európy v malom futbale mužov
Od soboty (4.6.) budú Košice opäť na čas dýchať športom. Po januárových Majstrovstvách Európy v hádzanej mužov pre rok 2022 privíta košická Steel Aréna 24 mužstiev rôznych krajín, z ktorých počas 8 hracích dní a 52 zápasov prvýkrát v metropole východu vzíde majster Európy v malom futbale mužov.
Keďže bol štart majstrovského futbalu pre pandemickú situáciu v minulom roku dvakrát odložený a majstrovstvá Európy v malom futbale sa na Slovensku uskutočnia po 12 rokoch, o to viac sa organizátori tešia záujmu verejnosti o toto športové podujatie. Apelujú však na návštevníkov, aby v priestoroch Steel Arény rešpektovali pokyny organizátorov a bezpečnostnej služby. 
Brány Steel Arény sa otvoria v dostatočnom časovom predstihu pred zápasom, keďže sú však vstupenky rozdelené na dopoludňajší a popoludňajší blok, odporúčame si čas začiatku zápasu poriadne skontrolovať, aby ste sa pred vstupom do arény vyhli zbytočným komplikáciám.
Nielen organizátori, ale, samozrejme, aj Policajný zbor je na toto športové podujatie dostatočne pripravené. V okolí  Steel Arény budú policajti rôznych útvarov v pôsobnosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach dohliadať nielen na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky, ale aj na verejný poriadok, v prípade potreby však budú na vzniknuté situácie promptne reagovať.  #CONT#
Policajný zbor pripomína, aby si návštevníci nenechávali na sedadlách svojich vozidiel žiadne cenné predmety, elektroniku, nezabúdali na kabelky, tašky, ale ani na mobily či peňaženky ponechané vo vozidle. Po návrate k autu ich tam už nemusíte nájsť a príjemný športový zážitok vám pokazí pohľad na rozbité okno či poškodené auto.
Bezpečnosť, ale i spokojnosť návštevníkov je prvoradá. Rešpektujte preto pokyny organizátorov, ale i  pokyny policajtov, zároveň však rešpektujte jeden druhého. 
 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/