(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Letný relax
@ Aktuálne -> Rekreačné zóny     Jun 27 2003 - 09:38 GMT
Poradenske, tréningove a diagnostické centrum Humatrend v Košiciach pozýva na letný relaxačno-ozdravovací pobyt, ktorý je zameraný na ozdravovacie aktivity a relaxačné terapie.

Program tvoria ranné energetické a relaxačné cvičenia, diagnostikovanie zdravotného stavu metódou dr. Jonáša, pobyt v pyramíde, doplnkové liečebné techniky na uvoľnenie energetických blokov, terapia sviečkami, masáže, prednášky a besedy o zdravom spôsobe života.

Miesto ubytovania sa nachádza pri jazere Ružín /hotel Meričián/ s možnosťou športového vyžitia - vodné športy a basketbalové ihrisko.

Pobyt v termíne od 4. do 9. augusta 2003 je vhodný pre rodiny s deťmi od 12 rokov, manželské páry, partnerov alebo pre individuálnych záujemcov.

Prihlásiť sa môžete na tel: 055/623 10 20, 0904 336 013, alebo cez email: [email protected]

Organizátor: Humatrend, Murgašova 3, Košice


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/