(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
NAJKRAJŠIE KALENDÁRE SLOVENSKA NA ROK 2003
@ Kultúra -> Výstavy     Aug 06 2003 - 14:32 GMT
1.8.2003 – 24.8.2003

Východoslovenské múzeum, Hviezdoslavova 3

Súťaž „ Najkrajšie kalendáre Slovenska“ je jediná prestížna súťaž slovenskej kalendárnej tvorby. Hlavným organizátorom je Klub fotopublicistov v spolupráci so Štátnou vedeckou knižnicou v Banskej Bystrici. V roku 2003 sa uskutočnil už 11.ročník súťaže. Do súťaže sa prihlásilo70 kalendárov. Odborná porota hodnotila všetkých 70 kalendárov od 26 vystavovateľov, ktoré rozdelila do 10 kategórií.

Premiérová výstava bola od 10.marca 2003 – 30. marca 2003 v Banskej Bystrici kde návštevníci si mohli pozrieť všetky kalendáre ktoré boli do súťaže prihlásené. Výstava ,, Najkrajšie kalendáre Slovenska na rok 2003 ,, po deištalácii v Banskej Bystrici bola rozdelená do dvoch kolekcií, ktoré budú vystavené v 12 mestách Slovenska.

Súčasťou výstavy je aj „ Anketa návštevníkov“, návštevník si môže všetky kalendáre prezrieť sám ,a podľa vlastného názoru a vkusu ich ohodnotiť v poradí od prvého po tretie miesto v troch kategóriách pomocou anketových lístkov.

Vystavovatelia:
Augustín Chlebek
Dobrovolný a synovia
Enterprise, s. r. o.
Filip Lašut
Gupress, s. r. o.
Igor Boháč, Fotocentrum
Jozef Uhliarik – agentúra JUH
Lesy SR, š. p.
Mgr. Jozef Šin
Nezávislosť
Obec Seňa
Obec Štrba
Obec Zuberec
Peter Kladivík
Pro, s. r. o.
Propag. agentúra Da Vel
Q – EX, a. s.
Roland Lipták
Rovax, v. o. s.
Slovenská knižnica pre nevidiacich
Slovenský skauting
Slovenská ústred. hvezdáreň
Spektrum Grafik, a. s.
Spoločnosť sv. Vojtecha, Vojtech s. r. o.
Stil Slovakia, s. r. o.
Štátne lesy TANAPU
Štátne lesy SR
,,Úsmev, šťastie, dobrá vec......“
VZLET– PhDr. P. Holeštiak,
Xenia


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/