(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Začala výstava AGROFÓRUM 2003
@ Obchod -> Výstavy     Oct 01 2003 - 14:04 GMT
Dom techniky ZSVTS (Južná trieda 2) organizuje v dňoch 1. – 3. 10. 2003 už 11. ročník medzinárodnej kontraktačno-predajnej poľnohospodársko-potravinárskej výstavy výrobkov BIO RACIO – VÍNA - PO¼OVNÍCTVA A RYBÁRSTVA - AGROFÓRUM.

Výstava je určená hlavne predajcom potravinových výrobkov, ktorí majú záujem o rozšírenie sortimentu svojich predajní, spoločnostiam typu export - import, tiež poľovníkom a rybárom, za ujímajúcim sa o nové možnosti a legislatívu, ale v neposlednom rade aj širokej verejnosti, ktorá sa má možnosť na tomto mieste zoznámiť so širokou škálou potravín a nápojov.

Organizátori výstavy nadväzujú na rozširovanie pohraničnej spolupráce, obchodovanie a výmenu tovaru prihraničných štátov v rámci V4, čoho dôkazom je aj účasť 25 zahraničných vystavovateľov, medzi inými aj Maďarskej komory a Podkarpatského úradu vojvodského v Rzesowe z Poľska.

Na výstavu AGROFÓRUM sa prihlásilo 59 priamych vystavovateľov, ktorí zastupujú 92 firiem.

Vo štvrtok 2. 10. sa uskutoční odborný seminár na tému Poľnohospodárstvo v SR – Význam ekologického poľnohospodárstva na Slovensku a v iných krajinách. Ïalším sprievodným programom bude odborný seminár na tému Zákon o rybárstve, ktorý sa uskutoční 2. 10. o 16,00. Na toto podujatie je vstup voľný. V piatok 3. októbra sa uskutoční odborný seminár pripravený Slovenským zväzom poľovníkov.

V uvedenom termíne bude výstava prístupná od 10,00 do 18,00 a vstup je voľný.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/