(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Primátor odovzdá finančný dar prvej Košičanke
@ Aktuálne -> Verejná správa     Jan 07 2004 - 14:10 GMT
(Magistrát mesta Košice – tlačová správa) -- Primátor Zdenko Trebuľa odovzdá vo štvrtok 8. januára 2004 o 10. hodine finančný dar prvej Košičanke, ktorá sa narodila v tomto roku – Viktórii Hajnalovej a jej mamičke Monike. Okrem finančného desaťtisíckorunovej hotovosti z reprezentačného fondu primátora dostane malá Viktória aj košický pas a jej mamička reprezentačnú publikáciu o meste.

Stále klesajúcu demografickú krivku potvrdilo aj tohtoročné čakanie na prvého Košičana. Ako prvé dieťa v košických pôrodniciach prišiel na svet v Prvej súkromnej nemocnici v Šaci o 5.10 hod. Filip Kundrák z Hanisky. Druhé dieťatko sa narodilo o 7.50 hod. na II. gynekologicko - pôrodnickej klinike FN L. Pasteura – išlo o dievčatko z Košickej Belej. V tej istej pôrodnici prišlo o 8.20 hod. na svet aj tretie dieťa – dievčatko zo Slivníka. Až štvrté dieťatko v poradí má trvalé bydlisko v Košiciach. O 8.45 hod. sa v Šaci narodila mamičke Monike dcérka Viktória Hajnalová.

V I. gynekologicko-pôrodnickej klinike FN na Triede SNP čakali na prvé dieťatko v novom roku až do poludnia, o 13.00 hod. sa narodilo dievčatko.

Zuzana Bobriková, hovorkyňa MMK


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/