(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
ROLAND ZABÓ: „ O VÝRAZOCH „
@ Kultúra -> Výstavy     Mar 10 2004 - 09:14 GMT
4.3.2004 – 31. 3. 2004

Východoslovenské múzeum, Nám.Maratónu Mieru č. 2

Východoslovenské múzeum v Košiciach od roku 2000 poskytuje cieľavedome svoje výstavné priestory mladým „ neprofesionálnym „ umelcom. Výstava výtvarného umenia je v poradí desiatou od roku 2000 a prvou autorskou výstavou Rolanda Zaba.



Výstava je predajná.

Roland Zabó sa narodil 31.3.1978 v Košiciach. Aktívne sa venuje rôznim technikám maľby a fotografii štyri roky, predovšetkým autodidakticky, predstavuje sa súborom 33 obrazov vytvorených rôznymi technikami, olej, akvarel, suchý pastel v kombinácií s kolážou. Vybrané diela sú predovšetkým figuratívne, inšpirované expresívnymi emóciami, myšlienkami a pocitmi ktoré sa stávajú nosnou témou vystavovaných diel.

Autor tvorí v Čerhove/ obec okr. Trebišov /

Výstavu si návštevníci múzea môžu pozrieť v respíriu Historickej budovy Východoslovenského múzea v Košiciach, Nám. Maratónu Mieru č. 2 počas mesiaca marec.

Kurátor výstavy: Mgr. Ivan Havlice, Východoslovenské múzeum v Košiciach


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/