(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Mesto reaguje na zadržanie viceprimátora Eugena Č. políciou
@ Aktuálne -> Verejná správa     Mar 11 2004 - 15:54 GMT
Vyšetrovateľ Úradu boja proti korupcii obvinil viceprimátora Eugena Č. z brania úplatku v hodnote 1 milión Sk. Námestníka primátora zadržala polícia.

Táto správa už od rána koluje medzi novinármi, čakalo sa na tlačovú besedu s ministrom vnútra Palkom, ktorá sa konala v Bratislave. Bližšie informácie uverejnil denník SME.

Mesto Košice vydalo svoje predbežné stanovisko:

"Primátor Zdenko Trebuľa požiadal o oficiálnu informáciu ministra vnútra, pretože zatiaľ máme len sprostredkované správy z médií na základe tlačovej besedy s ministrom Palkom.

Predpokladáme, že obvinenie, ktoré zaznelo, sa týka aktivít z predchádzajúceho pôsobenia pána Čuňa. Mechanizmy týkajúce sa schvaľovania ekonomických procesov sú na Magistráte mesta Košice natoľko transparentné, že znemožňujú, aby sa takéto obvinenie spájalo s pôsobením pána Čuňa vo funkcii námestníka primátora."

!!! Pokoračovanie - vývoj situácie: klikni tu


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/