(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Dom Techniky: 16. – 19. marec 2004

Výstava ZÁHRADA – nielen pre záhradkárov
@ Obchod -> Výstavy     Mar 16 2004 - 08:40 GMT

Už do 12 ročníka vstúpila kontraktačno-predajná výstava ZÁHRADA 2004, ktorú organizuje Dom Techniky ZSVTS Košice.

V dňoch od 16. do 19. 3. 2004 od 10,00 do 18,00 môžete v Dome techniky na Južnej triede 2/A navštíviť 44 priamych vystavovateľov, ktorí zastupujú 76 spoločností zameraných na potreby pre záhradkárov, ovocinárov, včelárov, výrobky z dreva, potreby pre malých a stredných podnikateľov a domácich majstrov.

Organizátor výstavy aj toho roku pripravil pre odbornú i laickú verejnosť poradenskú službu. Ing. Nadaský v spolupráci Ústredným kontrolným skúšobným ústavom poľnohospodárskym prevádzať rez ovocných stromčekov, kríčkov a poskytovať pomoc pri bio-ochrane. Výstava je známa aj možnosťami výhodnej kúpy rôznych druhov stromčekov. Kto si na výstave zakúpi stromček, správne mu ho obstrihajú zadarmo.

Okrem ovocných stromčekov medzi klasickú výstavnú ponuku patrí zemiaková sadba, semiačka rôznych druhov, priesady paprík a paradajok, balkónové a záhradné kvety, zámková dlažba do záhrad, chát a domov, medové výrobky, drevený záhradný nábytok, okrasné kované doplnky do záhrad, skleníky, kvetináče a rôzne domáce doplnky do chát.

Výstava sa koná ako v interiéri Domu techniky na ploche 1 200 štvorcových metrov, tak aj v exteriéri na ploche 500 metrov štvorcových. Vstupné stojí 10 Sk, vstupenky sú zlosovateľné. Každý deň o 15,00 sa bude žrebovanie konať v sektore A. Účastníci tak majú možnosť vyhrať najmä ovocné stromčeky ako jabloň, hruška, marhuľa a pod.

Dňa 17. marca sa koná sprievodné podujatie výstavy na tému „Pestovateľstvo na Slovensku a EÚ; Súčasne platná legislatíva a odpady zo záhrad a parkov“. Organizátori sprievodnej akcie sú Magistrát mesta Košice, Ústredný kontrolný a skúšobný ústav poľnohospodársky – Košice a Dom techniky ZSVTS Košice.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/