(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
1.MHK Košice v semifinále Slovenského pohára
@ Šport -> Podujatia     Apr 15 2004 - 09:03 GMT
(1. MHK Košice – tlačová správa) -- Košickí hádzanári včera porazili gólom v poslednej sekunde štvrťfinálového stretnutia SP svojho rivala v 1.kole play-off Považskú Bystricu 35:34, polčas 17:18 a postúpili tak do semifinále.

Hneď v úvode stretnutia si Považania vytvorili dvojgólový náskok (2:4), ktorý však domáci hráči vyrovnali a dokonca sa dostali do vedenia (5:4). Podobný scenár malo stretnutia až do záveru. Obe mužstvá predvádzali v prvom polčase dobrú hádzanú, ťažili najmä z kvalitných obranných a brankárskych zákrokov. Aj vďaka prinajmenšom "zaujímavom" rozhodnutí arbitrov v úplnom závere polčasu ukazovala svetelná tabuľa v hale počas prestávky výsledok 17:18.

Do druhej polovice nastúpili Košičania so snahou otočiť nepriaznivý stav, no hostia dvoma gólmi (17:20) zastavili ich útočnú aktivitu. V ďalšom priebehu zápasu sa striedali presilové hry, pokutové hody a stretnutie sa začalo kúskovať. Verdiktami rozhodcov znechutení diváci však hnali domácich do útoku, čoho výsledkom bolo vyrovnanie stavu na 33:33.

O konečnom výsledku rozhodol v poslednej sekunde dobre hrajúci Roman Kočík, ktorý svojim 5 gólom v stretnutí strhol víťazstvo na stranu Košíc.

Kamildu

Viac informácii na oficiálnej stránke www.mhk.sk


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/