(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
2.zápas play-off 1.MHK Košice prehrali až po predåžení
@ Šport -> Podujatia     Apr 22 2004 - 08:52 GMT
(1. MHK Košice – tlačová správa) -- V nervóznom a častými vylúčeniami poznačenom stretnutí nakoniec 1.MHK Košice podľahli Považskej Bystrici po predåžení 31:35 (po normálnom hracom čase 29:29).

Hneď v úvode zápasu bol vylúčený do konca stretnutia Faith za hrubý faul na prenikajúceho Opoldíka. V duchu vylúčení, osobných súbojov a zbytočných faulov sa nieslo celých 60 minút hracieho času. Zápas však bol až do samotného konca vyrovnaný a dramatický.

V prvom polčase vynikali na obidvoch stranách najmä spojky a dobrá hra pivotov. V druhom dejstve pokračovali hráči v tvrdom súboji, čo vyústilo do ďalších vylúčení Štefaniska a Buchtu. Aj po značnom oslabení domáceho, ale aj hosťujúceho celku však stretnutie zostalo veľmi vyrovnané. Košičanom sa potom prestalo dariť v streľbe, ale Považania nedokázali stretnutie rozhodnúť v normálnom hracom čase.

V predåžení bolo cítiť, že domáci už nemajú síl a aj vďaka zákrokom brankára Baďuru v posledných minútach hostia zaslúžene vyhrali a vedú tak v sérii už 2:0.

Kamildu

Viac informácii na oficiálnej stránke www.mhk.sk


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/