(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Robo Opatovský & BAND v GESku
@ Kultúra -> Koncerty     May 24 2004 - 11:40 GMT
Už vo štvrtok (27.5.04) o 19 hodine sa môžete v GES klube zabaviť na koncerte Roba Opatovského a jeho kapely, ktorý zavíta do Košíc v rámci svojho celoslovenského turné. Po návrate z Japonska v roku 2003 nahral Robo Opatovský svoj album "Prílev energie". Hneď prvý singel "Vstávam" sa ukázal ako veľmi úspešný a tak isto v hitparádach bodoval aj klip. Robo ale nezaháľal a už v novembri sa spolu so štábom vybral do Egypta, kde natočil klip k ďalšiemu, rovnako (ak nie ešte viac) úspešnému singlu "Oceán". Tento singel sa veľmi skoro dočkal aj remixovej podoby v spolupráci s Veneerom.

Koncom mája bude nasadený do rádií ďalší singel "Nech", ktorý produkoval Oskar Rózsa. Ak ste si obľúbili vyššie spomínané skladby, prídite si ich vypočuť naživo a zároveň sa aj dobre zabaviť spolu s Robom a jeho kapelou.
Robo Opatovský - spev
Jozef Engerer - gitara
Viktor Hidvéghy - basová gitara
Peter Kočiš - klávesy
Marek Rusek - bicie


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/