(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Začalo Košické kultúrne leto 2004
@ Kultúra -> Podujatia     Jun 09 2004 - 09:20 GMT
Kultúrna komisia Miestneho zastupiteľstva mestskej časti Košice - Staré Mesto a referát kultúry MČ Košice-Staré Mesto aj v tomto roku zostavili zaujímavý program „Košického kultúrneho leta 2004“ určený pre všetky vekové kategórie - od najmenších, mládež a strednú generáciu až po najstarších obyvateľov. Cieľom KKL je vytvoriť príjemnú letnú atmosféru na pešej zóne.

Väčšina podujatí sa uskutoční na už tradičnom mieste - na pódiu nad Dolnou bránou pri Štátnej vedeckej knižnici na Hlavnej ulici tohto roku od júna do septembra každý štvrtok v čase od 17.00 hod. do 18.00 hod. Iba vo výnimočných prípadoch s ohľadom na charakter vystúpenia sa mení čas alebo miesto konania. Pozrite si program, akcie Košického kultúrneho leta sú označené skratkou KKL.

Košické kultúrne leto 2004 slávnostne otvoril 3. júna pochod detí so zmyslovým, mentálnym a telesným postihnutím so zdravými rovesníkmi v sprievode dychovej hudby a ich následné vystúpenie na pódiu nad Dolnou bránou.

Okrem domácich súborov vystúpia (ako pravidelne každý rok) aj medzinárodné súbory - napríklad z Lotyšska, organista Király Csaba z Maďarska a na záver kultúrneho leta medzinárodné súbory, ktoré zároveň uvidíte aj na 5. Európskom kultúrnom festivale národov a národností FEMAN 2004.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/