(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Pozvánka na futbalový turnaj
@ Šport -> Podujatia     Jun 18 2004 - 15:23 GMT
(Futbalový klub GEČA 73 - tlačová správa) -- Futbalový klub GEČA 73 pozýva všetkých priaznivcov futbalu na piaty ročník futbalového turnaja internacionálov, ktorý sa uskutoční v športovom areáli v Geči pod názvom OLD BOY´S CUP 2004 v sobotu dňa 26.6.2004 od 9.00 hod.

Iniciatívny internacionáli z Geče za účinnej podpory PAULA BARU pozvali na turnaj aj tohto roku zahraničných účastníkov z Rumunska – CORT LESS Oradea a CORNET Oradea , z Poľska – GRIN ESTETIKA Rzeszow . Ïalšími účastníkmi budú okrem domácej Geče ešte Internacionál Paula Bar Košice a ŠKO Veľká Ida. Po odohratí zápasov v trojčlenných skupinách budú nasledovať postupne zápasy o umiestnenia a to o 5.miesto o 14.30 hod, o tretie miesto o 15.30 hod a vítazi skupín sa stretnú vo finále o 16.30 hod.
Víťazstvo z minulého roku obhajuje CORNET Oradea.

V jednotlivých celkoch sa objavujú zvučné mená bývalých hráčov prvo a druholigových mužstiev. V celku z Poľska sa dokonca na ihrisku má objaviť aj bývalý reprezentant Jan Domarski, ktorý v roku 1973 vsietil Anglii rozhodujúci gól, ktorý Poľsku zabezpečil postup na MS v roku 1974 ako aj bývalý liový hráč Debicy Ryszard Nalepa.

Celok Internacionál Paula Bar povedie ako tréner bývalý hráč VSS Košice a reprezentant Kanassi Július. Z bývalých hráčov sa objavia v tomto kolektíve objavia Slavomír Strapek a Alexander Péter/obaja okolo 200 ligových štartov/, Miroslav Golenya /2.bundesliga/, Sasák Radovan /Rimavská Sobota/, Sasák Miroslav, Begáni a Mižák /FC Košice, Ján Veles / VSŽ Košice/ ako aj bývalí reprezentanti a majstri Slovenska v sálovke František Beer a Dušan Rybár. V celkoch Rumunska prídu taktiež bývalí hráči Steaui Bucurest a FC Oradea.

V rámci turnaja bude okrem športového zážitku pripravený aj kultúrny program a turnaj vyvrcholí po slávnostnom ukončení a vyhodnotení najlepších družstiev , brankára, strelca a hráča večernou diskotékou pre všetky vekové kategórie.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/