(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Dvaja bratia zo Sobraneckého okresu zaútočili na policajtov
@ Aktuálne -> Región     Jun 28 2004 - 15:05 GMT
Michalovce 28. júna (TASR) - Z trestného činu útoku na verejného činiteľa, násilia proti skupine obyvateľov a proti jednotlivcovi obvinil vyšetrovateľ 51-ročného Vladimíra S. a 24-ročného ¼uboša S. zo Sobraneckého okresu.

Obvinení muži napadli sobraneckú policajnú hliadku. Tú v závere uplynulého pracovného týždňa privolali k zákroku. Obvineného Vladimíra S., ktorý sa vyhrážal zastrelením svojmu bratovi, hliadka vyzvala, aby od svojho úmyslu upustil. Vzápätí napadol člena hliadky, ktorému spôsobil rôzne zranenia s dobou liečenia do desať dní a poškodil mu rovnošatu. ¼uboš S. napadol druhého policajta, ktorému spôsobil zranenia s týždennou dobou liečenia. Hliadka musela pri zákroku použiť donucovacie prostriedky, ktoré boli vyhodnotené ako oprávnené.

Policajti umiestnili obvinených mužov v cele policajného zaistenia a čakajú na ich vzatie do väzby. Prípadom sa zaoberajú michalovské policajné zložky. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Oľga Lukáčová.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/