(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
V Sečovciach zriadili stále pracovisko Obvodného úradu Trebišov
@ Aktuálne -> Región     Jul 02 2004 - 07:31 GMT
Košice/Sečovce 1. júla (TASR) - Stále pracovisko Obvodného úradu v Trebišove zriadili od dnešného dňa (1.7., štvrtok) v Sečovciach so sídlom na Námestí sv. Cyrila a Metoda.

Nové pracovisko je určené na výkon štátnej správy na úseku všeobecnej vnútornej správy pri vybavovaní priestupkov, informovala Andrea Schwartzová z kancelárie prednostu Krajského úradu (KÚ) v Košiciach.

V súlade s kolektívnou zmluvou vyššieho stupňa v štátnej službe upravili s platnosťou od 5. júla pracovný čas na KÚ v Košiciach, obvodných úradoch a stálych detašovaných pracoviskách v Košickom kraji. Ako informovala Schwartzová v pondelok a stredu je pracovný čas od 7.30 do 16.30 h, v utorok a štvrtok od 7.30 do 15.30 h a v piatok od 7.30 do 13.30 hod.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/