(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Hádzaná: Rapač sa vracia do Michaloviec, trénovať bude dorastenky
@ Aktuálne -> Šport     Jul 09 2004 - 07:04 GMT
Michalovce 8. júla (TASR) – Najnovším pôsobiskom skúseného hádzanárskeho kormidelníka Štefana Rapača, ktorý v uplynulých dvoch sezónach viedol účastníka spoločnej slovensko-českej súťaže HC SK Železárny Veselí na Morave, sa stanú Michalovce. V tamojšej Iuvente dostal na starosť mladšie dorastenky.

"Funkciu šéftrénera mládeže mi ponúkli aj vo Veselí, no keďže zahraničného dobrodružstva som mal už dosť a s manželkou sme sa rozhodli pre návrat domov, ponuka z Michaloviec mi zapasovala do plánov. Dlhé roky tu bývam a k tunajšej hádzanej mám veľmi blízky vzťah," povedal na margo svojho návratu 63-ročný lodivod.

Jeho príchodom do klubu zemplínskej metropoly sa v Iuvente zišla ozaj elitná spoločnosť. Veď ženský tím bude v nasledujúcej sezóne viesť Dušan Daniš, staršie dorastenky strojca najväčších úspechov michalovského klubu Michal Lukačín a mladšie dorastenky preberie práve spomínaný Štefan Rapač. "Navzájom sa všetci veľmi dobre poznáme, máme dosť skúseností a verím, že spoločnými silami dosiahneme pre michalovskú ženskú hádzanú ešte výraznejšie úspechy ako v uplynulých dvoch sezónach," uzavrel Š. Rapač.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/