(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
V tábore v Košickej Belej sa zrekreuje 180 diabetických detí z celého Slovenska
@ Aktuálne -> Rekreačné zóny     Jul 15 2004 - 08:39 GMT
Košice 14. júla (TASR) - Viac ako 180 detí z celého Slovenska trpiacich na cukrovku sa do 13. augusta v troch turnusoch vystrieda v rekreačnom zariadení spoločnosti U. S. Steel (USS) Košice v Košickej Belej.

Prvý 14-dňový turnus ozdravného tábora pre diabetické deti končí vo štvrtok. Dnes podvečer sa v Košickej Belej uskutočnilo slávnostné otvorenie projektu. Pre deti bol pripravený zábavný program, spojený s diskotékou a autogramiádou hokejových reprezentantov SR a reprezentantov automobilových rallye. Zúčastnili sa ho aj prezident spoločnosti U. S. Steel Košice Christopher J. Navetta, viceprezident spoločnosti Johnson & Johnson Cliff Mcintosh a zástupcovia vlády SR. Letné ozdravné tábory sú totiž výsledkom spoločného úsilia amerických investorov, Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR a Ministerstva zdravotníctva SR.

Ako ďalej TASR informoval hovorca USS Ján Bača, vďaka ich podpore sa letného tábora môžu zúčastniť aj deti, ktoré by inak nemohli zaplatiť celý účastnícky poplatok.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/