(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Za vyhrážanie sa zbraňou exmanželke obvinil vyšetrovateľ 47-ročného Rozhanovčana
@ Aktuálne -> Región     Jul 15 2004 - 13:51 GMT
Košice 15. júla (TASR) - Zabitím podomácky vyrobenou pištoľou kalibru 5,6 mm sa svojej bývalej manželke vyhrážal v uplynulých dňoch 47-ročný Marián R. z Rozhanoviec.

Muž, v minulosti štyrikrát súdne trestaný pre násilnú trestnú činnosť, v nej vzbudil dôvodnú obavu, že svoje vyhrážky uskutoční. Vyšetrovateľ ÚJaKP OR PZ Košice – okolie ho preto v stredu obvinil z trestného činu nedovoleného ozbrojovania a pre trestný čin násilia proti jednotlivcovi a skupine obyvateľov.

Obvinený nie je držiteľom zbrojného preukazu a podľa jeho tvrdenia, zbraň našiel na nezistenom mieste. Zbraň s jedným nábojom vyšetrovateľ zaistil a expertízne ju preskúma Kriminalisticko-expertízny ústav PZ Košice. Obvineného stíhajú na slobode.

Informácie dnes poskytla TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Jana Demjanovičová.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/