(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Pri krádeži nanukov si mladíci zobrali aj hifivežu a registračnú pokladnicu
@ Aktuálne -> Región     Jul 29 2004 - 13:31 GMT
Bratislava 29. júla (TASR) - Chuti na mrazený nanuk zrejme neodolala trojica mladíkov vo veku 15, 16 a 18 rokov, ktorých v Michalovciach neodradila ani visacia zámka na letnej terase reštaurácie na železničnej stanici. Po jej vylomení v utorok o pol piatej ráno násilne odstránili aj zámku na mraziacom boxe, z ktorého si vzali niekoľko desiatok nanukov. K nim si pribalili aj registračnú pokladnicu a hifivežu s adaptérom, ktoré stáli na vedľajšom stole.

Podozrivých mladíkov s lupom, ktorý niesli v igelitových taškách, však na vlakovej stanici zadržala hliadka Železničnej polície. Odcudzené veci polícia vrátila vedúcemu prevádzky reštaurácie. Voči mladíkom sa začalo trestné stíhanie pre trestný čin krádeže vlámaním v spolupáchateľstve, ktorým sa ďalej bude zaoberať Okresný úrad justičnej a kriminálnej polície PZ Michalovce.

TASR o tom informoval hovorca ŽP Jozef Búranský.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/