(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Dočasne uzatvorené rokliny v Slovenskom raji sú opäť prístupné
@ Aktuálne -> Rekreačné zóny     Aug 02 2004 - 08:36 GMT
Slovenský raj 1. augusta (TASR) - Od nedele môžu turisti v Slovenskom raji opäť využívať trasy v dočasne uzatvorených tiesňavách Suchá Belá, Piecky a Veľký Sokol, ktoré neboli prístupné od piatka pre vysokú hladinu vody. Pracovníci Horskej záchrannej služby (HZS) zo strediska Čingov skontrolovali stav turistických chodníkov a skonštatovali, že sú schodné.

Návštevníci Slovenského raja podobne ako ďalších horstiev na Slovensku by mali byť počas túr opatrní. Dôležitá je najmä dobrá obuv. Plne treba rešpektovať návštevný poriadok a v záujme vlastnej bezpečnosti využívať iba značené turistické chodníky.

Marián Stanko z HZS Slovenský raj pre TASR uviedol, že sa skončila aj rekonštrukcia lanovej lávky premosťujúcej Hornád na turistickej trase Letanovský mlyn - Kláštorská roklina a chodník je opäť otvorený.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/