(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Nohejbal: Reprezentanti v príprave na svetové šampionáty
@ Aktuálne -> Šport     Aug 20 2004 - 17:01 GMT
Košice 20. augusta (TASR) - Napriek tomu, že do 6. MS mužov v českom Prostějove zostáva ešte desať týždňov (29.-31. októbra), príprava slovenských nohejbalových reprezentantov vstúpila do záverečnej etapy. Zatiaľ v materských kluboch, prevažne v košickom DPMK, odkiaľ je najviac hráčov, spoločná príprava bude až tesne pred odchodom na MS. V polovici septembra sa na kontrolnom turnaji v Košiciach rozhodne o druhom hráčovi pre single, v ktorých mohla doteraz každá krajina mať iba jediného zástupcu. V Česku po prvýkrát až dvoch.

Týždeň pred mužmi sa uskutoční v Bukurešti 3. svetový šampionát žien a juniorov (22.-24. októbra). Historicky prvé MS týchto kategórií boli v roku 2000 v Košiciach, pred dvoma rokmi spolu s mužmi v maďarskom Szolnoku a znovu sa pristúpilo k tomu, že budú súťažiť oddelene. Na oboch šampionátoch nebudú chýbať slovenskí reprezentanti, ktorí sa vždy domov vracajú s medailami.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/