(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Hokej: Košičania skúšajú na Tatranskom pohári Hrušku a Poláška
@ Aktuálne -> Šport     Aug 20 2004 - 17:02 GMT
Poprad 20. augusta (TASR) - Slovenský extraligista HC Košice, v súčasnosti štartujúci na 57. ročníku Tatranského pohára v Poprade, sa na hokejovom turnaji pod Tatrami predstavil aj s dvoma novými tvárami. Obranca Milan Hruška z prvoligových Topoľčian a stredný útočník Libor Polášek (v uplynulej sezóne v Liptovskom Mikuláši a vo Zvolene) prišli do klubu na skúšku.

"Poláška som doteraz netrénoval, ale ho poznám a vnímal som ho už v minulej sezóne. Je to veľmi agresívny typ hokejistu a to je jeden z atribútov, ktorý potrebujeme priniesť do tímu. To isté sa týka aj Milana Hrušku, juniorského reprezentanta. Všimol som si ho už na turnaji v Nitre, kde hral za Topoľčany. Trend v modernom hokeji je zreteľný, bez zdravej agresivity to nepôjde, navyše cítime nedostatok konkurencie, aby si nikto nemyslel, že má miesto v mužstve vyárendované" zdôvodnil výber dua tréner Dušan Gregor.

Modro-bieli vstúpili do turnaja úspešne, keď v prvom dueli zdolali ruský celok Dinamo Moskva 4:3.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/