(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Off Road – výstava terénnych automobilov a autopríslušenstva
@ Obchod -> Výstavy     May 15 2002 - 14:46 GMT
15. – 17. mája 2002

Výstavné priestory EVIC, Kukučínova 25, Košice

Je to nejakých pätnásť rokov čo sa svetom začala šíriť móda terénnych automobilov. Dnes už každá väčšia automobilka má pre priaznivcov jazdy v teréne pripravený aspoň jeden model prispôsobený pre jazdu v takzvanom náročnom teréne. Vo výstavných priestoroch Evic na Kukučínovej ulici sa v týchto dňoch predstavia predajcovia značiek Nissan, Mazda, Honda, Hundai, Suzuki, Jeep so svojimi terénnymi modelmi.

Pre porovnanie, ako vyzeralo terénne auto v období druhej svetovej vojny, stojí vedľa naleštených áut renomovaných značiek, veterán slávny Jeep Willis. Toto jednoduché autíčko, bez strechy a dverí, s malými tvrdými sedadielkami, bolo pravdepodobne prvé v rade osobných terénnych vozidiel. O tom že dnešné moderné automobily do terénu už ponúkajú podstatne väčšie pohodlie vás presvedčia radi vystavovatelia zúčastnení na tohtoročnej výstave Off Road.
Súčasťou tretieho ročníka výstavy terénnych automobilov je aj Technický seminár Off Road a exhibícia terénnych automobilov na v sobotu 18. 5. na Zelenom dvore.

Text a foto Karol Hatala


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/