(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Veľvyslanec Českej republiky Rudolf Slánsky u predsedu KSK
@ Aktuálne -> Verejná správa     Aug 24 2004 - 10:45 GMT
(Košický samosprávny kraj – tlačová správa) - Na záver svojho viac ako sedemročného pôsobenia vo funkcii veľvyslanca Českej republiky na Slovensku Rudolf Slánsky navštívil predsedu Košického samosprávneho kraja (KSK) Rudolfa Bauera.

Hlavnou témou stretnutia za účasti generálneho konzula ČR v Košiciach s pôsobnosťou pre východné Slovensko Vítězslava Pivoňku bola regionálna samospráva v treťom roku svojej existencie, výkon jej kompetencií v oblasti školstva, zdravotníctva, dopravy, v sociálnem oblasti, ako aj v oblasti regionálního rozvoja a územného plánu. Predseda KSK tiež vysoko ocenenil minulotýždňovú pomoc Stredočeského kraja, ktorý cestou jeho hejtmana odovzdal pre potreby zmiernenia následkov povodní na východnom Slovensku po polmilióne Českých korún pre Košický i Prešovský samosprávny kraj.

Rudolf Bauer sa vyľvyslancovi ČR v súvislosti s ukončením jeho misie poďakoval za záujem, ústretovosť a spoluprácu s Košickým krajom i jeho osobný vklad pri stabilizovaní slovensko-českých vzťahov.
Foto: Marián Krlička
Text: Marián Krajňák
Domovské stránky KSK


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/