(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Súťažte o vstupenky!

Miro Žbirka bude koncertovať v Košiciach i Prešove


@ Kultúra -> Koncerty     Sep 20 2004 - 13:25 GMT
Zaujal viacero generácií, a predsa si zachoval chlapčenský imidž. Žije v Prahe, a predsa ostal Slovákom. Reč je o Mirovi Žbirkovi, ktorý v najbližších dňoch začína BUDIŠ Tour na Slovensku a prvý koncert odohrá v Košiciach.

Presnejšie, už 12. 10. v Starej športovej hale so začiatkom o 19,00 sa predstaví košickému publiku. Ak vám dátum, alebo miesto nevyhovuje, 13. 10. odohrá ďalší koncert v Mestskej hale v Prešove. Aj prešovský koncert začína o 19,00.

Cena lístkov za koncert je 220 Sk, v deň koncertu 250 Sk.

Predpredaj lístkov zabezpečuje:
www.ticketportal.sk
MIC Košice Hlavná 111 – Obchodný dom TESCO, Hlavná 2 – Obchodný dom DARGOV
ICMK, Hlavná 59 Košice
MIC Prešov – Hlavná ulica, Mestská hala Prešov
Sieť CK SATUR v Košickom a Prešovskom kraji


POZOR SڍAŽ !!!


Výsledky súťaže




Organizátor týchto koncertov – Východ Media, s.r.o., Prešov – v spolupráci s www.cassovia.sk pripravili súťaž o vstupeniek na koncert. Jeden z vás môže vyhrať 3 vstupenky a jeden dve. Prosím, čítajte pozorne:

Čo treba urobiť:

Pošlite e-mail na adresu [email protected]. Do predmetu e-mailu napíšte MIRO ZBIRKA. V e-maile uveďte svoje meno a kontakt na mobil.

Dňa 4. 10. 2004 výhercom oznámime výsledok telefonicky, zároveň podáme informáciu, kde si majú prísť po vstupenky. Mená výhercov budú uverejnené aj na internete.

Upozornenie:

Ak niekto do súťaže pošle dva a viac e-mailov z rovnakej adresy, bude zo súťaže vyradený. E-maily, ktoré budú obsahovať pripojené prílohy, budú vymazané a nedostanú sa do súťaže. (Viackrát sa nám cez súťaž pokúšal niekto zaslať vírusy.)


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/