(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
NEDE¼A v športe /hokej, hádzaná/
@ Aktuálne -> Šport     Oct 04 2004 - 08:20 GMT
Hádzaná-HIL: Sokol Kostelec - 1. MHK Košice 35:33 v 6. kole

Sokol Kostelec - 1. MHK Košice 35:33 (16:13)

Najviac gólov: Veselý 9/2, Zaťko 6, Chripák 5 - Justus 8, Faith 5, Kolesár 5/2. Rozhodovali: Pavlát a Pešek, 7 m hody: 4/2 - 2/2, vylúčení: 2:2, 400 divákov.

Bolo to veľmi rýchle stretnutie. Domáci si vytvorili na začiatku výrazný náskok, ktorý sa podarilo hosťujúcemu mužstvu na konci prvého polčasu znížiť na rozdiel troch gólov. V druhom polčase Košičania nedokázali otočiť výsledok vo svoj prospech.

***

Hokej: MsHK ŠKP Žilina - HC Košice 0:4 v 8. kole ST extraligy

MsHK ŠKP Žilina - HC Košice 0:4 (0:1, 0:0, 0:3)

Gól: 2. Bicek, 49. Jenčík, 59. Štrbák, 60. Kroták. Rozhodovali: Lokšík - Rohoň a Krpelec, vylúčení 5:6, navyše Krajčí (Žilina) 10 minút za nešportové správanie, presilovky 0:1, oslabenia 0:0, striedania: 21. bez Grona, 41. bez Kolbu a Škorvánka - 41. bez Topoliho, Fruhaufa, Gajdoša, Cabana a Bartánusa, 2077 divákov.

V priemernom stretnutí si miernu prevahu po väčšinu zápasu udržiavali hostia, ktorí už v 2. minúte dokázali dať gól, keď sa potvrdilo príslovie "nedáš - dostaneš". Najskôr domáci Gron nebezpečne vystrelil a Rehák puk odrazený od brankára Petríka na dvakrát nedokázal dopraviť do brány. Vzápätí hostia založili rýchly protiútok, ktorý po ľavej strane potiahol Nagy, odtiahol do strany brankára Šimonoviča a jeho prihrávku Bicek zužitkoval už do prázdnej brány. Vo zvyšku tretiny prebiehal vyrovnaný hokej bez vážnejšieho ohrozenia brankárov, až na 19. minútu, keď domáci Petrovický dotiahol puk do tretiny hostí, načasval prihrávku na Reháka, ale jeho dorážka skončila na Petríkovi. Druhá tretina sa skončila bez gólov a rovnako aj na šance bol stav vyrovnaný. Za zmienku stoja dva brejky Ladislava Nagya, ktorý sa ocitol sám pred Šimonovičom, ale ten sa nenechal prekvapiť a obe šance zneškodnil. V 35. minúte sa ešte Kroták prekľučkoval pred Šimonoviča, ktorý však jeho šancu efektne zneškodnil. Najzaujímavejšia bola 3. tretia, ktorú domáci začali úvodným náporom. Po ňom prišli dve veľké šance najskôr Krajčího, po Oravcovej prihrávke mal Petrík plné ruky práce a následne sám Oravec nedotiahol sľubnú šancu do konca. Hostia hrozili nebezpečnými protiútokmi a svojím druhým gólom si poistili miernu prevahu, keď Šimonovič vyrazil prudkú strelu Bulíka len nad seba a poskakujúci puk dorazil do prázdnej brány Jenčík. Záver stretnutia patril opäť hosťom, ktorí v posledných dvoch minútach gólmi Štrbáka a Krotáka pečatili svoje víťazstvo na 4:0.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/