(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
V Michalovciach odštartovali jesennú kampaň Týždňa duševného zdravia
@ Aktuálne -> Región     Oct 04 2004 - 13:36 GMT
Michalovce 4. októbra (TASR) - Letákmi o duševnom zdraví, anketami, meraním tlaku a ďalšími osvetovými prvkami odštartovala dnes v Michalovciach jesenná kampaň Týždňa duševného zdravia na Slovensku.

Cieľom dnešného Dňa duševného zdravia je poukázať na skutočnosť, že duševné zdravie je predpokladom telesného. Do vysvetľovania základov duševného zdravia, ktoré je sprevádzané kultúrnym programom, sa v Michalovciach zapojili aj psychiatri a psychológovia.

Podujatie pripravilo michalovské občianske združenie Integra. "Keď ľudia vedia, že zdravie nie je plnohodnotné bez duševného zdravia, budú sa viac zaujímať o to, čo sami môžu urobiť preto, aby žili zdravo, užitočne a zmysluplne," uviedla pre TASR podpredsedníčka združenia Janka Hurová.

Akciu pripravilo OZ Integra v spolupráci s košickou psychiatrickou klinikou, Psychiatrickou nemocnicou v Michalovciach a ďalšími partnermi.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/