(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Neznámy páchateľ lúpežne prepadol v Brzotíne benzínové čerpadlo
@ Aktuálne -> Región     Nov 02 2004 - 15:22 GMT
Košice 2. novembra (TASR) - Nezistený páchateľ v čiernom odeve s kuklou na hlave 29. októbra večer lúpežne prepadol 27-ročného pracovníka benzínovej čerpacej stanice Sajgaloil v Brzotíne v okrese Rožňava.

Páchateľ vošiel do priestorov obsluhy a pod hrozbou použitia krátkej guľovej zbrane vyzval pracovníka, aby mu vydal dennú tržbu, informovala dnes krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová. Po obdržaní tržby páchateľ ušiel na neznáme miesto. Krádežou spoločnosť utrpela škodu 23 000 korún.

O deň neskôr vo firme na Jarmočnej ulici v Košiciach traja maskovaní páchatelia - jeden s krátkou guľovou zbraňou a dvaja ozbrojení loveckými nožmi lúpežne prepadli dvoch zamestnancov. Po príchode do kancelárie jeden z páchateľov namieril na poškodených zbraň a prikázal im ľahnúť na zem. Ostatní dvaja prehľadávali sklad a priľahlé priestory. Zo zásuvky vybrali 60 000 korún, 400 USD a doklady od vozidla VW Golf. Majiteľovi tak spôsobili škodu 70 000 korún.

V ten istý deň v Košiciach na Železiarenskej ul. traja neznámi páchatelia fyzicky napadli 52-ročného Jána Š. z Veľkej Idy, ktorému ukradli peňaženku s hotovosťou 4 500 Sk a osobnými dokladmi. Poškodený utrpel zranenia, ktoré si nevyžiadali lekárske ošetrenie.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/