(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Dve podvodníčky okradli v Plešivci pod zámienkou nehody dôverčivého dôchodcu
@ Aktuálne -> Región     Nov 08 2004 - 12:27 GMT
Košice 8. novembra (TASR) - Dve neznáme ženy pod zámienkou dopravnej nehody oklamali a okradli 86-ročného muža v Plešivci v okrese Rožňava.

Prípad sa stal v piatok predpoludním. Ženy v sprievode približne šesťročného dieťaťa vošli do domu dôchodcu s tým, že mali dopravnú nehodu a potrebujú požičať peniaze na odtiahnutie auta, informovala dnes hovorkyňa KR PZ v Košiciach Jana Demjanovičová.

Od starca vylákali podvodníčky päťtisíc korún. Využili aj jeho nepozornosť a zo skrine mu ukradli drevenú škatuľku, v ktorej mal úspory 146 tisíc korún. Boli tam aj dva zlaté prstene, šesť obrúčok a tri náramkové hodinky. Plešivčanovi spôsobili celkovú škodu 156 tisíc korún.

Po krádeži nasadli zlodejky do "havarovanej" Škody Fabia a odišli. Po vozidle a osádke polícia pátra. Rožňavský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin porušovania domovej slobody.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/