(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
UTOROK v športe /hokej, futbal/
@ Aktuálne -> Šport     Nov 10 2004 - 08:01 GMT
Hokej: VTJ Spišská Nová Ves - HK 95 Pov. Bystrica 0:5 v 19. kole II. ligy

Bratislava 9. novembra (TASR) - Druhá hokejová liga mala v utorok na programe stretnutia 19. kola.

(Zápas Piešťany - B.Bystrica predohrali 4.11. - 3:2 pp).
VTJ Spišská Nová Ves - HK 95 Považská Bystrica 0:5 (0:2, 0:3, 0:0)

Góly: 32. a 39. Pohanka, 5. Filo, 15. Kiška, 39. Kotlárik. Rozhodovali: Ország - Sojko, Szabo, vylúčení: 7:6, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 400 divákov.

Hostia mali dobrý nástup do zápasu a prvú tretinu hladko vyhrali. Spišiaci v druhej časti pridali na dôraze, čo prinieslo gólové šance, ktoré však nevyužili. Naopak, hostia pozorne bránili a z brejkov a dobrej kombinačnej hry dávali góly. Výkon domácich aj v tretej tretine bol nevýrazný. Hostia si víťazstvo zaslúžili.

***

Hokej: MšHK Prievidza - VTJ Trebišov 2:1 v 19. kole II. ligy

MšHK Prievidza - VTJ Trebišov 2:1 (0:0, 2:0, 0:1)

Góly: 32. Štefanech, 39. Dušička - 55. Karčák. Rozhodovali: Jakubec - Krpelec, Valach, vylúčení: 3:3, navyše: Rusič 10 min za napadnutie zozadu, Sučko (obaja Trebišov) 10 min za nešportové správanie, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:1, 760 divákov.

V sotva priemernom stretnutí sa družstvá prebrali z letargie až v druhej tretine, čo viac platí o domácich hráčoch. Záverečný finiš Východoslovákov prišiel neskoro. V prievidzskom mužstve opäť výborne zachytal brankár Klosík.

***

Futbal: ST Ličartovce - FC Rimavská Sobota 3:0 v odvete štvrťfinále SP

ST Ličartovce - FC Rimavská Sobota 3:0 (2:0)

Góly: 5. Piatka, 38. Andraščík, 88. Lesniak. Rozhodoval: Udvardy, ŽK: Andraščík - Sľuka, Iskra, 410 divákov.

Steel Trans Ličartovce: Pulen - Kišš, Bašista, Kaminský (83. Martaus), Krakovský - M. Adam (59. Lesniak), Andraščík, Majerník, Bicák (46. Škuta) - Majoroš, Piatka

FC Rimavská Sobota: Benko - Maruniak (46. Mráz), Németh, Hadviger, M. Valkučák - Hílek, Sľuka, Amaro, J. Novák (46. Domík) - Hloušek (55. Pisár), Iskra

V odvetnom štvrťfinálovom stretnutí Slovenského pohára zvíťazili futbalisti Steel Trans Ličartovce nad FC Rimavská Sobota 3:0 a keďže aj na trávniku súpera vyhrali 1:0, zaslúžene postúpili do semifinále súťaže. Domáci druholigisti od začiatku neponechali nič na náhodu, už z úvodného tlaku v 5. min skóroval Piatka a aj potom mala hra jednoznačný priebeh. Na rozmoknutom trávniku sa Ličartovce lepšie pohybovali i kombinovali a nezanedbávali ani streľbu. Najviac útočných akcií ťahali po ľavej strane a postupne ich duel pripomínal hru mačky s myšou. Naopak hostia sa nezmohli na jedinú súvislú akciu, nieto ešte strelu na bránku Pulena. Za celé stretnutie ani raz netrafili medzi žrde. V 28. min sa Benko vyznamenal pri strele Andraščíka, ale o 10 min neskôr práve Andraščík hlavou nadvihol center Majoroša, a bolo 2:0. V poslednej minúte prvého polčasu mal dve veľké príležitosti Piatka - prvú mu vykopol z bránkovej čiary Hadviger, vzápätí trafil žrď. V druhom polčase síce prišli do hry viacerí hráči, ale obraz sa príliš nezmenil, takže diváci sa dočkali už iba tretieho gólu v sieti Rimavskej Soboty.

***


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/