(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
V Trebišove chcú vybudovať priemyselný park
@ Aktuálne -> Región     Nov 22 2004 - 08:58 GMT
Trebišov (TASR) - Vytvorenie nových pracovných miest je zámerom trebišovskej samosprávy, ktorá požiadala o nenávratný príspevok 228 miliónov Sk v rámci sektorového operačného plánu priemysel a služby. Finančné prostriedky chce využiť na výstavbu priemyselného parku s plochou 10 hektárov, ktorý by sa mal nachádzať v areáli bývalej konzervárne. Ako povedal zástupca trebišovského primátora Pavol Flaugnatti, keď Ministerstvo hospodárstva SR projekt schváli, mesto Trebišov do dvoch rokov vybuduje potrebnú infraštruktúru.

Účasť na chystanom priemyselnom parku doposiaľ potvrdilo päť podnikateľských subjektov zo Slovenska, ktoré do technológii plánujú investovať 250 miliónov Sk. V prvej etape by mali vytvoriť asi 250 pracovných miest. V súčasnosti rokuje trebišovská samospráva s potenciálnymi investormi z Českej republiky.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/