(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Žene sa vyhrážal zastrelením muž v Dobšinej a mieril aj na policajtov
@ Aktuálne -> Región     Nov 24 2004 - 08:13 GMT
Košice (TASR) - Zastrelením z pištole sa vyhrážal manželke 51-ročný Milan Š. z Dobšinej v okrese Rožňava. Zbraň namieril aj na privolaných policajtov. Vyšetrovateľ ho stíha pre trestný čin násilia proti skupine obyvateľov a jednotlivcovi, nedovoleného ozbrojovania a útoku na verejného činiteľa.

Policajnú hliadku privolali do Dobšinej v nedeľu popoludní, pretože manželka obvineného mala dôvodné obavy o život. Muž namieril aj na členov hliadky vzduchovú pištoľ na malokalibrové náboje a povedal, že ich zastrelí. Použili voči nemu donucovacie prostriedky a spacifikovali ho. Na mieste činu zaistili policajti podomácky upravenú vzduchovú pištoľ na malokalibrové náboje s nábojom, upravenú vzduchovkovú pušku a 47 ks malokalibrových nábojov. Zbrojný arzenál zaslali na expertízne skúmanie. Obvinený je v policajnej cele a o jeho väzbe rozhodne súd.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/