(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Reuters: GETRAG Ford Transmissions by mal v SR investovať do 400 mil. eur
@ Aktuálne -> Región     Dec 01 2004 - 08:19 GMT
Bratislava (TASR) - GETRAG Ford Transmissions, spoločný podnik americkej automobilky Ford Motor Co. a nemeckej spoločnosti GETRAG, pravdepodobne už čoskoro podpíše so SR dohodu o výstavbe nového závodu na výrobu komponentov pre automobilový priemysel na východe Slovenska v hodnote do 400 miliónov eur, resp. 15,7 miliardy Sk. Informovala o tom agentúra Reuters.

"Ešte stále zostáva prerokovať zopár otázok. Očakávame však, že spoločné rokovania ukončíme najneskôr do štvrtka tohto týždňa," uviedol nemenovaný zdroj blízky slovenskej vláde.

Predstavitelia spoločnosti GETRAG Ford Transmissions o pripravovanom projekte odmietli zverejniť akékoľvek podrobnosti. Agentúre Reuters iba potvrdili, že vo štvrtok sa v Bratislave uskutoční spoločná tlačová konferencia spolu s ministerstvom hospodárstva.

(1 EUR = 39,288 SKK)


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/