(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Košický večer má nového šéfredaktora
@ Aktuálne -> Médiá     Apr 09 2002 - 19:07 GMT
Denník Košický večer, ktorý namediálnom trhu pôsobí už od roku 1968, má nového šéfredaktora. Zo svojej funkcie odstúpil Dr. Štefan Németh a na jeho miesto sa vrátil staronový šéfredaktor Mgr. Igor Gallo. Na našu telefonickú otázku, aký vplyv bude mať táto zmena na profiláciu Košického večera, nový šéfredaktor odpovedal: "Od vydavateľa som dostal jasné informácie, že má záujem o typické noviny mestského charakteru, ktoré budú uverejňovať predovšetkým informácie z Košíc, budú odpolitizované a konkurencieschopné na mediálnom trhu."

Na otázku, ktorá sa týkala ďalších zmien vo vedení, odpovedal, že z funkcie zástupcu šéfredaktora odstúpil Mgr. Tomáš Špira. Druhý zástupca šéfredaktora Ing. Róbert Bejda vo svojej funkcii ostáva aj naďalej. Štefan Németh dostal ponuku na - podľa vyjadrenia nového šéfredaktora - adekvátne pôsobenie v redakcii denníka. Zatiaľ si vybral dovolenku a vyjadriť sa chce na budúci týždeň. Tomáš Špira dostal ponuku na úzku spoluprácu, pričom nás šéfredaktor Igor Gallo informoval, že ešte nevie presne povedať, či to bude spolupráca v rámci pôsobenia v redakcii .

(26. 1. 2001)
sivo


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/