(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Basketbal-EL: Delta Košice sa v Bourges pokúsi prekvapiť, Timková nenastúpi
@ Aktuálne -> Šport     Dec 21 2004 - 15:57 GMT
Košice 21. decembra (TASR) - Basketbalistky úradujúceho slovenského majstra Delta I.C.P. Košice vstúpia do odvetnej časti zápolení v B-skupine Európskej ligy stredajším duelom na palubovke francúzskeho družstva Bourges Basket (20.00).
Trénerovi Vladimírovi Karnayovi bude na pôde trojnásobného šampióna súťaže chýbať zranená Katarína Timková, aj napriek tomu sa však kouč Delty chce pokúsiť so svojimi zverenkami vo Francúzsku o prekvapenie.

"Pokiaľ ide o ambície, chceme v Bourges podať čo najlepší výkon a keby bol výborný, mohli by sme sa pokúsiť aj o prekvapenie. Svoje súperky však nesmieme nechať začať hrať percentuálny basketbal, iba v tom prípade máme šancu zvíťaziť. My sa pokúsime hrať celoplošný basketbal, ktorý by mal na domáce hráčky platiť," povedal pred odchodom do Bourges Karnay.

V úvodnom domácom stretnutí Košičanky prehrali o 12 bodov (67:79). Po úvodnej polovici bojov v skupine patrí Delte v tabuľke piata priečka s bilanciou jedno víťazstvo a päť prehier. Zatiaľ jediné víťazstvo v súťaži zaznamenala Karnayova družina v domácom dueli proti českému tímu Loko Trutnov (80:78).


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/